Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nieuws

goedkoop hondenvoer

Goed en goedkoop hondenvoer

Hondenvoer kan soms een aanslag zijn op een maandelijks budget, zeker als je meerdere honden hebt. De reclame en marketing wil je vaak laten geloven dat duurder beter is en drijft je naar de premium merken van hondenvoeding, want niemand wil zijn hond iets tekort doen. Maar verantwoord de veel hogere prijs dan de iets hogere kwaliteit en bestaat er geen kwalitatieve hondenvoeding aan een goedkope prijs? Goedkoop maar goed hondenvoer dus.

(meer…)

honden wandeling mol zilvermeer

Wandeling Mol (ANT), Put van Rauw – 10 km

Eén van de mooiste honden wandelingen in de Kempen start in Mol. Laat je auto achter op de parking van het ECO centrum (Postelsesteenweg 71, 2400 Mol) en ontdek de prachtige natuur in een omgeving met veel water, je hond zal er gek op zijn.

Je volgt gewoon de bordjes van de onderstaande knooppunten of klikt hier voor de kaart.

1 – 71 – 67 – 65 – 66 – 60 – 59 – 48 – 45 – 75 – 56 – 57 – 78 – 78 – 77 – 1

De route is 10 km lang en je wandelt langs erg verschillende landschappen en zichten maar bijna altijd zal je wel ergens water zien of horen.

(meer…)

met de hond wandelen door de sneeuw

Wandelen met je hond door de sneeuw

Uiteraard kan je gaan wandelen met je hond door de sneeuw, maar voor je dat doet sta je best stil bij een aantal bedenkingen.

Zo is het geen goed idee, hoe aanlokkelijk het ook lijkt, om je hond van de sneeuw te laten eten. Niet alleen kan het zijn lichaamtemperatuur sterk doen dalen, je weet ook nooit wat er net onder de (vers gevallen) sneeuw ligt. Vaak ligt daar een laag van sneeuwzout gemengd met ijs en sneeuw die erg ongezond is voor je hond.

(meer…)