Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Hondenvoer op maat vergeleken

hondenvoer op maat vergeleken

Er verschijnen steeds meer aanbieders van hondenvoer op maat op de markt, deze aanbieders claimen dat ze een unieke brokkenmix specifiek op maat van je hond maken en die vervolgens aan huis leveren, al dan niet met een abonnement. Lijkt makkelijk en eenvoudig. Laat zeker je ervaringen met deze leveranciers onderaan dit artikel weten.

Wij waren benieuwd naar de prijs en maakten een kleine vergelijking op basis van 1 hond. De prijzen bij deze aanbieders worden meestal per maand weergegeven. Voor onze eigen prijs maakten we een berekening voor de brokken van onze eigen hond inclusief thuislevering en kwamen we aan 18 euro per maand. En dit voor 9 kg voeding.

Toby.nl – Wat we ook probeerden, de berekeningsmodule kregen we niet aan het werk. Als we op de schatting van de website moeten verdergaan zou de kost 35 euro per maand bedragen voor een middelgrote hond.

JustRussel.com – Een zeer aantrekkelijke en complete site met veel informatie over de voeding die je aangeboden krijgt. Bovendien is dit een Belgisch bedrijf. De prijs per maand kwam op 44.99 euro.

BuddyBites.be – Via een handige calculator beantwoord je enkele vragen en krijg je (na aanmelding) meteen je resultaat. Bovendien kan je een dierendokter contacteren bij verdere vragen. De prijs is niet per maand maar per gewicht van de zak weergegeven. Na een herberekening komen we op 52 euro per maand.

Yourdog.nl – Een iets andere aanpak, Yourdog biedt naast een standaard voeder ook ras-specifiek hondenvoer aan voor meer dan 100 rassen. De prijs in ons geval komt op 37.50 euro per maand.

8990 Comments