Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Goed en goedkoop hondenvoer

goedkoop hondenvoer

Hondenvoer kan soms een aanslag zijn op een maandelijks budget, zeker als je meerdere honden hebt. De reclame en marketing wil je vaak laten geloven dat duurder beter is en drijft je naar de premium merken van hondenvoeding, want niemand wil zijn hond iets tekort doen. Maar verantwoord de veel hogere prijs dan de iets hogere kwaliteit en bestaat er geen kwalitatieve hondenvoeding aan een goedkope prijs? Goedkoop maar goed hondenvoer dus.

Voor een premium merk betaal je voor hondenbrokken gemiddeld tussen de 3 en 6 euro per kg. Maar als je wat zoekt kan het zeker een stuk goedkoper en krijg je toch een kwalitatieve hondenbrok aan een lage prijs. Op jaarbasis kan je zo tot enkele honderden euro’s besparen. Enkele merken die we zelf opmerkten en onder de prijs van 2 euro per kg bleven:

BRIANTOS – Een degelijk, in Duitsland geproduceerd, hondenvoer dat zowel gewone brokken als graanvrije als premium brokken aanbiedt. De gemiddelde prijs ligt tussen de 1.60 en 2 euro per kg. Bij aankoop van een dubbel pak van 12 kg komt de prijs zelfs kortbij de 1.50 euro per kg.

WOOOF – Online merk van hondenvoeding met veel tevreden klanten. Wooof maakt geperste brokken, deze belasten de maag minder en bovendien is de vertering van de brokken beter doordat de brokken veel sneller in de maag oplossen. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven ook volledig intact. De prijs van de brok schommelt tussen de 1.50 en 2 euro per kg.

BONZO van purina – Bonzo Vitafit wordt geproduceerd in een bedrijf met bijna 90 jaar expertise op het gebied van dierenvoeding. De prijs ligt gemiddeld rond de 1.60 tot 1.80 euro per kg.

133 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.